My Day in the Life met Skyler, Maddox & Shirley

De ‘Day in the Life- Shoots’ zijn ZO tof om te doen. Natuurlijk zullen de meeste mensen dit over hun vak zeggen, maar geloof mij het is een feestje. Bij studio fotografie doe ik altijd hard mijn best om mensen te laten vergeten dat ze voor de camera staan. Bij deze vorm van fotografie ga ik nog een stapje verder en probeer ik eigenlijk om onzichtbaar te worden. Nu ben ik 1.81 en chronisch onhandig dus je snapt… Dat valt nog niet mee ;)

 

 

Tijdens mijn dag met Shirley en haar twee zoontjes ging het gelukkig allemaal vanzelf. Binnen vijf minuten had Skyler me omgedoopt in Martinus, en dat klinkt best catchy als je het mij vraagt. Een fotograaf in de dop ook die Skyler, want al snel kreeg ik instructies van hem. “Martinus, kijk een bloem… EEN BLOEM MARTINUS, MAAK NOU EEN FOTO….” Helemaal part of the family, just the way I like it!

 

Een Day in the Life Shoot kan thuis plaats vinden maar het is natuurlijk ook tof om op pad te gaan. Shirley en the boys namen me mee naar de geitenboerderij. Inmiddels weet ik dat ik ook prima kan fotograferen als er een geit aan mijn oor likt (het gênante gilletje daargelaten) en heb ik genoten van deze dag en de fijne fotomomentjes. Even deel uit mogen maken van zo’n liefdevol en warm gezin is toch te gek?! Lieve Skyler, Maddox en Shirley, Martinus vond het tof om een dagje met jullie mee te mogen maken. En gelukkig hebben we de foto’ s nog 😉

 

 

Lijkt het jou leuk als ik ook een dagje bij jullie kom voor een ‘Day in the Life-Shoot’? Vind ik tof! Hier vind je meer informatie.