Geboorte fotografie

Een fotograaf bij je bevalling? Niet direct het eerste waar je aan denkt, want laten we eerlijk zijn. Het is al spannend genoeg zonder dat er een wildvreemde meeloert. Toch is geboortefotografie enorm in opkomst. We leggen zoveel vast voor 'later' dus waarom niet een van de spectaculairste dagen uit je leven, de geboorte van je kind. Als geboortefotograaf merk je eigenlijk niet dat ik er ben, ik ben uitsluitend op de achtergrond aanwezig om de bevalling vast te leggen. En dan wel op een manier die prettig is om later naar terug te kijken. De interactie tussen jou en je partner staat centraal want bevallen doe je niet alleen. En juist de allereerste momenten met je kindje zijn vaak zo overweldigend dat er veel langs je heen gaat. 

 

Praktische informatie en tarieven vind je onderaan deze pagina.

Benieuwd hoe dat nou 'echt' is om een fotograaf bij je bevalling te hebben?

Mijn klant Elise schreef er een tof informatief artikel over. Klik HIER voor het volledige artikel.

Investering & Info:

Duur: Ik ben aanwezig vanaf 4 cm ontsluiting (of indien anders overeengekomen) tot ongeveer 1,5 uur na de bevalling (vastleggen wegen, meten en eerste voeding).

 

Intake: Voordat we je geboorte-shoot defintief vastleggen vindt er een intake plaats om je/jullie wensen te bespreken. Dit kan uiteraard telefonisch. 

 

Aantal foto's: minimaal 50 stuks*

 

Investering: EUR: 990,- 

 

* Alle foto's die je ontvangt zijn met zorg en aandacht nabewerkt, in hoge resolutie en logo-vrij.