FAQ

Waar worden de foto's gemaakt?

Dat ligt helemaal aan jou! Ik werk net zo graag op een toffe locatie als bij jou thuis. 

 

Hoeveel foto's ontvang ik na mijn shoot?

ALs fotograaf klik je je een slag in de rondte. Een deel van de foto's die geschoten worden tijdens de shoot zijn om te testen of ik mijn camera juist heb ingesteld, lichtomstandigheden te testen of om de juiste compositie te bepalen. Na de shoot ontvang je altijd alle foto's die tof zijn geworden. je kunt sowieso uitgaan van de volgende aantallen:

 

Girlboss shoot - 30 stuks

Day in the Life shoot - vanaf 50 stuks

Zwangerschap / baby shoot - 20 stuks

Vet Portret shoot - 20 stuks

 

Hoe ontvang ik de foto's?

Ik verstuur  de foto's binnen 2 weken, in hoge resolutie en zonder logo via We TransFer. En pssst, vergeet je niet de bestanden direct op te slaan? De link werkt namelijk maar een paar dagen.

 

HELP, wat trek ik aan?!

Niet direct in de stress schieten! Je hebt een shoot geboekt en trust me, het wordt tof! Qua kleding zou ik lekker dicht bij jezelf blijven. Draag je dus normaal geen hakken van 10 centimeter en kokerrokken dan is dit niet het moment om daar mee te beginnen (you'll thank me later...). Als je een beetje let op pasvorm en materiaal dan ben je al een heel eind. Zo kunnen oversized items je voller laten lijken dan je bent en drukke prints nogal overheersend zijn. Twijfel je? Aarzel niet om even met mij te overleggen!

 

Verder raad ik je aan om een extra set kleding mee te nemen, zodat je niet op alle foto's dezelfde outfit aan hebt. 

 

Wat is het beste moment voor een zwangerschapsshoot?

Mijn ervaring is dat rond de 35 weken het mooiste resultaat geeft. Boek dus tijdig je shoot! Ben je zwanger van een meerling? Laten we even overleggen, want wellicht is het slim om de shoot dan iets eerder te plannen.

 

Werk je door het hele land?

JUP, count me in! Ik woon in Amersfoort, dus lekker centraal en met mijn vrienden van de NS kom ik (bijna) overal ;) Ik reken EUR 0,35 per kilometer.

 

Gebruik je de foto's voor je site en social media?

Yes please, maar alleen als jij het daar mee eens bent natuurlijk! Voor een fotograaf is het belangrijk om je werk te laten zien. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat je bij mij terecht bent gekomen, omdat mijn foto's je aanspreken. Ik denk dat niemand een fotograaf boekt zonder ooit een foto gezien te hebben. Maar nogmaals, mocht je hier echt bezwaar tegen hebben dan houd ik daar uiteraard rekening mee.