Alisson Simmonds & Luna ( 2 jr.)

Shooting met Martine was very fun! She has a great vibe. We started the shooting and everything went very natural. Martine has a good eye and captured the moments very well. I am happy with the result and will treasure the pictures forever!

Caren  Kok (Jo An 3 jr.)

De shoot verliep heel gemakkelijk en gezellig. Waar dochterlief vaak eerst de kat uit de boom kijkt, lukte het Martine om heel snel op een laagdrempelige manier contact met haar te maken. Met als gevolg mooie foto's van een ontspannen en blij kind. Heel blij mee! 

Jessica Disseldorp & Sam (0 jr.)

Mijn kinderen zijn fantastisch, maar om ze allemaal op één foto te krijgen is mij nog nooit gelukt. Martine laat ze hun gang gaan, terwijl ze op de achtergrond haar magie uitoefent. Geen overdreven geposeerd, netjes op een rijtje. Het resultaat? Prachtige portretten van mijn kleintjes, precies zoals ze zijn: schaterlachend en puur. We hebben vol ongeloof naar alle foto's die we ontvingen. Want wauw, de shoot leverde zoveel moois op!

 

Lydia van Leeuwen & Jona (1 jr.)

Al eens een professionele fotoshoot met (één) van je kids overwogen? Denk je dan 'Oh boy, dat is gedoemd te mislukken..' 'Hoe dan, ze zitten geen seconde stil!?', 'Waar doen we dat?' en 'Wat dragen zij en wat moet ik aan?' Kijk naar deze foto's en je hebt het antwoord. Mijn baby lacht, is zichzelf en doet mee.Zijn outfitwissel kostte me 3 seconden en ik? Gewoon mijn jeans en blote voeten want we waren lekker thuis. De keuken en slaapkamer waren ongesteld en ik heb mijn haar niet eens geföhnd na de hoosbui die ik op mijn kop kreeg. Alles onzichtbaar voor de camera van de beste, über relaxte én super professionele en getalenteerde Martine!

 

Zij snapt als geen anders wat ouders willen van een fotografe. Ze begrijpt dat je moe bent en doodsbang dat je kids de shoot saboteren. Dat tackelt zij zonder moeite en bewaakt daarnaast de lichtinval, de houdingen en poses. Kat in het bakkie en het kost je dus slechts een uurtje van je dag. De foto's spreken boekdelen en leggen weer een belangrijke fase in ons leven vast die ik anders vergeten ben over tien jaar.

 

Elise Zalk- van Raven & Hazel  (0 jr.)

Als ik naar de foto's kijk dan zie ik zoveel kracht. Martine heeft iets magisch weten vast te leggen en mijn dank is eeuwig groot!

Shirley Visser & Maddox (2 jr.)

Ik heb 2 shoots gehad samen met mijn 2 kinderen en 2 keer was het een mooie, fijne ervaring. Martine weet goed wat je wil en weet je op je mooist vast te leggen. Ook als je jezelf soms een beetje ongemakkelijk voelt. Op spontane momenten maakt ze de mooiste foto's en het resultaat verraste me allebei de keren. Ze heeft oog voor de leukste composities, helemaal als je haar de vrije hand geeft. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn 2 shoots en weet zeker dat het niet bij deze 2 keer blijft. Dankjewel Martine! 

Nikki van der Heide & Ize (5 jr.)

Een professional! Weinig poseren, maar heel natuurlijk hoe het in werkelijkheid is! Martine stelt je heel erg op je gemak, waardoor er schitterende foto's uit voort komen. Herinneringen voor het leven! Ik ben super tevreden en zal Martine aan iedereen aanbevelen!