Day in the Life-Shoot
Day in the Life-Shoot

Shirley: 

"Ik heb 2 shoots gehad, een in de studio en een bij mij thuis en in de omgeving, samen met mijn 2 kinderen. Twee keer was het een mooie, fijne ervaring. Martine weet goed wat je wil en weet je op je mooist vast te leggen. Ook als je jezelf soms een beetje ongemakkelijk voelt. Op spontane momenten maakt ze de mooiste foto's en het resultaat verraste me allebei de keren. Ze heeft oog voor de leukste composities, helemaal als je haar de vrije hand geeft. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn 2 shoots en weet zeker dat het niet bij deze 2 keer blijft. Dankjewel Martine!"

Girlboss-Shoot
Girlboss-Shoot

Marije:

"Ik heb al twee keer voor Martine d'r lens mogen staan en beide keren was het een feestje! De eerste shoot was in de studio en de tweede een Girlboss-Shoot. Vet leuk en Vet gezellig.

 

Martine wringt zichzelf in allerlei bochten en houdingen om het perfecte shot te maken en ze stelt je op je gemak. Bedankt voor de mooie foto's Martine, ik ben er VET blij mee!"

Francien:

De shoot bij Martine was toen ik hoogzwanger was van de tweede. Met een peuter (die nog wel eens dwars kan zijn) leek het mij best een uitdaging. Van tevoren hadden Martine en ik al wel de stijl van de shoot doorgenomen, waardoor we gelijk een goede start konden maken. Martine stelde me goed op mijn gemak en had ook gelijk een lijntje met mijn peuter die zich niet zo makkelijk liet poseren. Al met al wist Martine haar spelenderwijs prachtig op de foto te zetten. Het resultaat was werkelijk fantastisch.

 

Ik heb een aantal foto's ingelijst en in de kamer gehangen, en ik krijg er zo vaak complimenten over. Het is een ontzettend stijlvol geheel en past mooi in ons interieur. Wat ik vooral zo mooi vond is dat de foto's heel tijdloos zijn en ik zou zoiets straks als mijn tweede wat ouder is nog een keer willen doen. Het is een mooie herinnering, die ook voor later leuk is om terug te kijken! 

(Babylove-Shoot)

Zwangerschaps shoot
Zwangerschaps shoot

Kelly:

" Een Kickass toffe fotografe die je op je gemak stelt, weet wat je wilt en unieke foto's maakt!"

 

Girlboss-Shoot
Girlboss-Shoot

Anne-Baukje:

"Heel erg bedankt voor de leuke foto's! Ik word altijd heel erg ongemakkelijk als mensen foto's van mij maken maar bij jou was het zo relaxt. echt heel fijn! Mijn complimenten!"

 

 

Baby shoot
Baby shoot

Roos:

Voor de shoot was ik best een beetje zenuwachtig. Ondanks dat ik een redelijk doorgewinterde borstvoeder ben, had ik dit nooit voor een camera gedaan. Ik hoopte dat ik me niet ongemakkelijk zou voelen en dat Nero niet al teveel onder de indruk zou zijn van al het geklik en de flitsen. 

De zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon en ik voelde me bij binnenkomst al meteen op mijn gemak. Martine benoemde alles wat ze deed, nam rustig de tijd, overlegde ideeen, houdingen en kleding.

 

En -zeker niet onbelangrijk- maakte leuk contact met Nero waardoor hij relaxt was tijdens de hele shoot. Ik heb me geen moment 'naakt' gevoeld, kon door de fijne sfeer mezelf zijn en dat is op de foto's te zien.  Onze interactie is intiem, puur en vooral echt. Ik ben enorm trots op de mooie borstvoedingsfoto's.

 

Marleen:

We zijn nog steeds ontzettend blij met de foto's die je gemaakt hebt tijdens de zwangerschapsshoot. Zo waardevol om te hebben. En daarnaast was het ook nog eens erg leuk om te doen, even een speciaal moment in het teken van de baby. Je stelde me op mijn gemak, kwam met toffe ideeen en maakte supermooie foto's. Nogmaals bedankt!

(Babylove-Shoot) 

Vet Portret Shoot
Vet Portret Shoot

Nikki:

"Een professional! Weinig poseren, maar heel natuurlijk hoe het in werkelijkheid is! Martine stelt je heel erg op je gemak, waardoor er schitterende foto's uit voort komen. Herinneringen voor het leven!

 

Ik ben super tevreden en zal Martine aan iedereen aanbevelen!"

Zwangerschaps shoot
Zwangerschaps shoot

Ike:

Heel spannend vonden we het allebei, die zwangerschapsshoot. Gelukkig had Martine al mooie plekjes uitgezocht en kon ze ons lekker laten ontspannen doordat zijzelf zo relaxed was.

 

Ze maakte er een gezellig samenzijn van en dit resulteerde in prachtige foto's! Wat een fijne ervaring was dit!