Tarieven


ZWANGERSCHAP

€ 199,- *

1,5 uur fotografie

 

Locatie naar keuze

 

15 afbeeldingen in hoge resolutie

 

Online galerij 

 

Mijn expertise op het gebied van styling & locatiekeuze 

 

 

KINDEREN

€ 199,-*

1,5 uur fotografie

 

Locatie naar keuze

 

15 afbeeldingen in hoge resolutie

 

Online galerij

 

Mijn expertise op het gebied van styling & locatiekeuze

NEWBORN

€ 249,-*

2 uur fotografie

 

Locatie bij voorkeur thuis

 

25 afbeeldingen in hoge resolutie

 

Online galerij

 

Mijn expertise op het gebied van styling & locatiekeuze

 

 


* Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw (21%) en exclusief reiskosten

Reviews

Shirley Visser & Maddox
Shirley Visser & Maddox

" Ik heb 2 shoots gehad samen met mijn 2 kinderen en 2 keer was het een mooie, fijne ervaring. Martine weet goed wat je wil en weet je op je mooist vast te leggen. Ook als je jezelf soms een beetje ongemakkelijk voelt. Op spontane momenten maakt ze de mooiste foto's en het resultaat verraste me allebei de keren. Ze heeft oog voor de leukste composities, helemaal als je haar de vrije hand geeft. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn 2 shoots en weet zeker dat het niet bij deze 2 keer blijft. Dankjewel Martine! "

Francien:

" De shoot bij Martine was toen ik hoogzwanger was van de tweede. Met een peuter (die nog wel eens dwars kan zijn) leek het mij best een uitdaging. Van tevoren hadden Martine en ik al wel de stijl van de shoot doorgenomen, waardoor we gelijk een goede start konden maken. Martine stelde me goed op mijn gemak en had ook gelijk een lijntje met mijn peuter die zich niet zo makkelijk liet poseren. Al met al wist Martine haar spelenderwijs prachtig op de foto te zetten. Het resultaat was werkelijk fantastisch.

 

Ik heb een aantal foto's ingelijst en in de kamer gehangen, en ik krijg er zo vaak complimenten over. Het is een ontzettend stijlvol geheel en past mooi in ons interieur. Wat ik vooral zo mooi vond is dat de foto's heel tijdloos zijn en ik zou zoiets straks als mijn tweede wat ouder is nog een keer willen doen. Het is een mooie herinnering, die ook voor later leuk is om terug te kijken! "

 

Marleen:

" We zijn nog steeds ontzettend blij met de foto's die je gemaakt hebt tijdens de zwangerschapsshoot. Zo waardevol om te hebben. En daarnaast was het ook nog eens erg leuk om te doen, even een speciaal moment in het teken van de baby. Je stelde me op mijn gemak, kwam met toffe ideeen en maakte supermooie foto's. Nogmaals bedankt! "

 

Nikki van der Heide & Ize
Nikki van der Heide & Ize

" Een professional! Weinig poseren, maar heel natuurlijk hoe het in werkelijkheid is! Martine stelt je heel erg op je gemak, waardoor er schitterende foto's uit voort komen. Herinneringen voor het leven!

 

Ik ben super tevreden en zal Martine aan iedereen aanbevelen! "

Ike & Corne
Ike & Corne

" Heel spannend vonden we het allebei, die zwangerschapsshoot. Gelukkig had Martine al mooie plekjes uitgezocht en kon ze ons lekker laten ontspannen doordat zijzelf zo relaxed was.

 

Ze maakte er een gezellig samenzijn van en dit resulteerde in prachtige foto's! Wat een fijne ervaring was dit! "